Contour

Vähän harrastuksia, paljon töitä ja nukkumisesta on turha runoilla. Blogi on alkanut sinkkuuntumisen jälkeen ja varmaan loppuu kunnollisen naisen iskiessä.

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2010.
Seuraava

Ikkunan 13 alla  1

Maan alla tapahtuu kaiken aikaa vaikei sitä näe. Mitäs siitä jos kaikki toimii.

Muovi säilyy maan alla yllättävän hyvin. En tiedä mitä silikonituubille tapahtuu porakaivossa noin 90 m syvyydessä- Naapurissa on tyttölapsia ja kun se mestaripudotus vahingossa tapahtui niin piruilin että joudut ostamaan nuoremmille tytöille isompia liivejä kun on silikooooonia omasta takaa.

Toisin kuitenkin kävi eli vanhemmat 2 tulivat pyöreämmiksi ja nuorempiin sopisi maamme laulu paremmin, ihan nättejä varsinki nuo nuoremmat.

Pikkukaupungissa tien numero 13 edessä oli toiseksi helpoin saneerausmonttu. Sikäli helppo että oli louhittu kallioon ja viemäri oli niin lähellä vesijohtoa että kun vesijohtoa saneerasivat oli vienäri pakko pistää poikki. Olisi ollut kaikkein helpoin, mutta kaukolämpöputki teki ihmeellisen kierroksen ja arvatenkin kaukolämpömiehet paikkasivat eristeitä kahteenkinn otteeseen.

Talossa nro 13 asui myös tyttö, en tosin tiedä minkä niminen, mutta omaa ikäluokkaa ja 90 varmuudella oli samassa koulussa 95 tai 96. Oli silloin tosi söpöliini valkoisessa työasussaan kun roikkui käsillään ruokalan vaatenaulakossa. Ei nyt ollut ihan Vappu Pimiä näköalat.


Kassalla  1

Vielä vuosia sitten uskoin käteiseen rahaan. Sitten oli pari työpaikkaa ja toisessa tuli väkisin pankkikortti ja toisessa ensimmäinen auton vuokraus kävi niiiiiin hankalaksi ilman luottokorttia että sellainen täytyi seuraavalle reissulle hankkia.

Varmaan viiteen vuoteen en ollut käyttänyt toisen pankin korttia kertaakaan. Tänään sit kävi niin että kassalla, ostokset tiskillä ja kortti laitteessa "HYLÄTTY".

Sen verran tuttu myyjä että epäili vikaa heidän yhteydessään, mutta kun sama tulos oli toisella yrittämällä niin syykin selvisi- Marraskuu, ei kortti toimi kun parasta ennen päiväys on 10/10, siis täyden kympin kortti oli mennyt eilen vanhaksi.

Toinen kortti sisään ja toimi... Sit täytyi etsiä se toinen uusi kortti- täytyykin lähteä kokeilemaan toimiikos sekin.


Seuraava