Contour

Vähän harrastuksia, paljon töitä ja nukkumisesta on turha runoilla. Blogi on alkanut sinkkuuntumisen jälkeen ja varmaan loppuu kunnollisen naisen iskiessä.

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2016.
Seuraava

Passit  1

Ruotsin passilla kuulemma pääsee ilman viisumia yhteen maahan mihin Suomen passilla ei pääse. Se maa taitaa olla Brunei. Niin oli ainakin silloin kun minä siellä kävin.

No tänään oli poikkeuksellinen tilanne Hämeensaaren Hesburgerissa. Piti käydä jotain haukkaamassa ihan vaan sen takia kun suurella vaivalla väsätty kinkkujuustopiirakka meni pilalle. Oli ilmeisesti reikä juustoraastepussin kulmassa ja sehän ei sit pakastamatta säily kuin muutaman päivän. Näytti hyvältä, jäi maistamatta, mutta valmiina ei voinut todeta kuin että pihalle jäähtymään ja toivoa että kelpaisi edes ketulle.

Mut kettu vieköön oli siis parkkipaikalla autoja nolla, mutta sisällä kolme nuorta naista naista puolustusvoimien väreissä. Kun sain tilauksen sisään niin selkäni taakse ilmestyi vielä neljäskin ilmeisesti uimahallista tulossa ollut nuori nainen vailla salaattia. Tai pitäisikö sanoa kaunis ja uniformusta päätellen täysi-ikäinen nainen.

Ei olekaan vastaavaa tilannetta ollut sitten vuoden 1997 tosin silloin olin itsekin M95 puvussa ja neitokaiset olivat kyydissäni matkalla kirkkoon. (Joulu varuskunnassa)


Seuraava