38 min liukas kliimaksi

  • licence27

Päivä olisi voinut päättyä paremminkin. Työt tehty, messengeriä käytetty, syöty ja vihdoin uusi kiuas paikallaa, lämmitetty ja testattu.

No taas vastoinkäymisiä: Jostain kumman syystä pikkuastioilla kun vievät koneisiin polttoainetta niin aina roiskuu. Roiskuu näköjään isollakin astialla en sit tiedä miksi. Kiuaskiviä laittaessani totesin että joko A poltto pihalla oli liian lyhyt tai kivissä on jotain vikaa. No kohta A oli täysin mahdollinen koska polton aikana ulkona riipoi lunta. Kohta B- tuli ensimmäisenä mieleen että kiuaskivet olisi ammuttu kalliosta irti sellaisella räjähteellä joka aktivoituu polttoöljyllä ja pesty huonosti.
Vasta sitten välähti käydä taskulampun kanssa hakemassa perävaunusta toinenkin laatikollinen kiuaskiviä- ei ollut lumi ihan valkeaa, joten ilmeisesti tankatessa tankkauspumpun letku oli mennyt juuri siltä kohtaa yli. Sit siihen oli nostettu rautakaupasta kivilaatikot- kuiva pahvi oli imenyt kuin pesusieni

No toinen laatikko haisi vähempi ja ne meni ensin. Toinen enempi ja kivet pois laatikosta ja pesuun. ei Niistä mitään öljyä irrioonut, mutta paketti kyllä haisi.

No sit kun viimein kiuas oli paikallaan ja lämpöäkin niin ulkolämpömittari näytti -3. Vaikka kello oli aika paljon niin arvelin että ehtii 6,5 km vielä kiertää. Voitelu kun on huono ja mäkinen reitti niin eka kerta vei liki tunnin tyypillinen noin 50 minuuttia, mutta tänään oli luistoa, ehkä paremmin kuin koskaan aikaisemmin. Alkumatkalla jo hymyilytti joka alamäessä kun pääsi monta metriä pidemmälle kuin normaalisti ja tasamaallakin kulki. Pisin nousu ei tällä kertaa ollut ihan helppo- ei ole koskaan, mutta vain jyrkin osa haarakäyntiä.

Muu lenkki menikin niin kevyeen että harkitsin että pitäisikö näin bileillan vaihtoehdoksi tempaista toinen 6,5 km. Lenkki vei siis aikaa epätyypilliset 38 minuuttia autosta autoon. Kello oli kuitenkin sen verran paljon että valot olisivat ehtineet kaiketi sammua toisen lenkin loppuosalla ja siellä on sen verran vauhtiosuuksia että ei taida uskaltaa hiihtää pimeässä kun ei ole kirkasta kuutamoa. Mutta 38 min kliimaksi ohi

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus