Toiset 38 minuuttia

  • licence27

Päivä olisi voinut mennä paremminkin. Ei sillä että mitään olisi särkynyt, mutta olisin iloinnut jos kaikki olisi mennyt suunnitelmien mukaan. Onneksi sentään soitin ennen kuin lähdin lavettia vetämään. Tulihan lava puhdistettua ja Kobelcoakin vähän ulkoilutettua

Pelkkä koneen ulkoiluttaminen ei paljon kuntoa nosta. Saatuani päivän työt päätökseen ja kun hevoskoppia ei kuulunut niin arvelin että olisi hyvä hiihtokeli. Pistin webaston laulamaan ja umpihankeen pari kilsaa alkulämpöä. Valoisalla olisi nähnyt tulla samoja jälkiä takaisin, mutta eläkkeellä jo monta vuotta olleen opettajan loppuunhiihdetyt retkisukset kun oli alla niin ei juuri upottanut.

Pari kilsaa umpparia ja sit lämpimällä autolla valaistun ladun ääreen. Päivällä katselin töistä tullessani peltolatua- oli varmaan 20 henkeä samaan aikaan ladulla ja se on aika suuri osa pienen paikan popolaatiota. Ei ihan vauvasta, mutta vaariin kuitenkin.

Mut itse valaistu latu ei tänään ollut likikään niin liukas kuin eilen. Syytä en tiedä, mutta en usko että voitelulla/ voitelemattomuudella olisi paljon parempaan pystynyt- eilen oli vaan niin loistava keli alamäkien osalta. Kuitenkin hiihtoaika lenkin ympäri oli aivan sama ja mikä uskomattominta- ilman haarakäyntiä kaikki ylämäet vapaalla ylös asti. Raskasta oli, mutta kyllä sen päälle sauna tällä kertaa haisemattoman kiukaan lämpö teki hyvää

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus