500

  • licence27

Rikollisuutta on ollut liikaa jo satoja vuosia: Tuli urheilukaupassa talviurheiluvälineosastolla mieleen miten pankkirosvous on muuttunut. Vielä 30 vuotta sitten pankkirosvon tarvi ensin mennä ostamaan kommandopipo (tai tehdä), seuraavaksi hankkia varsijousi tai muu ase ja sit ei kun ryöstämään. Ennen kommandopipoa villin lännen menossa ei naamioidutta tai sitten korkeintaan huivi.

Nettiaikaudella ei tarvita huivia, ei asetta eikä välttämättä edes mitään kummoista tietokonettakaan. Pankki ei voi suojautua kunnolla, koska ei pysty valvomaan mitä kaikkea paskaa asiakkaiden tileillä on. Varmaan kohta kerrotaan verotijärjestelmän romuttuneen.

Laskuri näyttää 500, joista 490 julkisia blogimerkintöjä.

Verkkopankkivarkaita on nyt sit päässyt iskemään oikein usemman pankin tileihin kerralla. Nerokasta veretöntä rikollisuutta- toivottavasti tekijät saadaan kiinni, häkkiin ja rahat palautettua oikeille omistajille. Vahva veikkaus kuitenkin on että rahat katoavat kuin Kreikan tuet.

Sikäli huono juttu kun kolmesta uutisissa mainituista pankeista kaksi on niitä joissa on omia roposia. Kohta joutuu tilaamaan paperisen tiliotteen ja luopumaan koko verkkopankista.

Josta tullaankin pankkien palvelutasoon. Mitä järkeä siinä on että kassapalvelut toimivat esimerkiksi 9-13 ja muina aikoina vain ajanvarauksella- Sit vielä samasta pankista soitetaan ja tarjotaan jotain mukamas sijoituspalvelua.

4,4 km latua jäi tänään taakse. Ei juurikaan väistettäviä, mutta jäljistä päätellen jotkut siellä surutta laskettelee vastakarvaan. Ei se tasamaalla mitään suurta draamaa tarjoa, mutta mäki, haarakäynti ja kunnon lumipyry niin en minä ainakaan ehdi väistämään jos joku tulee täysillä alamäkeä vastakarvaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus