8 vastaan 10

  • licence27

Taas oli mukava keli ajella kitkoilla 260 kilometriä ja vähän päälle. Olin varautunut hiekoitushiekalla kun muistin että määränpäähän täytyy kivetä mäkeä pitkin.

Hiekkaämpäri tuli ihan kotiin saakka koskemattomana. Paluumatkalla pudotin juuri kortin saaneen kaverin kaverin kaupunkiin ja hää sit kertoi ajaneensa isovanhempiensa autolla jossa oli oletettavasti 8 vuotta vanhat talvikumit. Minä sit tokaisin että tässä on kohta 11 vuotta vanhat ja kun keli on tämän niin näillä pärjää oikein hyvin.

Ilmeisesti ne 8 vuotta vanhat kummit oli säilötty väärin tai niissä oli väärät paineet kuin niillä ajettavuus oli ollut aivan kauhea. Ainakin tuossa mun ajoneuvoyksilössa ajettavuus on kohdallaan, jopa parempi kuin kiinalaisilla kesäkumeilla ja meluakin puolet vähemmän.

Se toki johtuu myös kiinakumeista, mutta uudet kesäkummit eivät ole vielä rantaunuteet Suomeen. Olisin halunnut Pilot Sportit, mutta kun niistä ei löydy uusille vanteille sopivaa kokoa. Kapeaa löytyy ja sit megaisoa vaan ei just sitä missä olisi oikea leveys, vierintäkehä ja sopisi uusille vanteille. Alkaa jo vähän harmittamaan vaikka vielä on TALVEA jäljelle. USA:ssa sitä löytyisi, mutta vähän epäilyttää tilata renkaita verkkokaupasta rapakon takaa. Voisi tietty olla vaihtoehto tilata takakummit sieltä ja etuset löytyy sit helposti Euroopasta jopa Nokialaisina. Mutta ei ne orkkis Bridgestonet olleet mitään hyviä kun vertasi Nokialaisiin. Nokiallakin on ollut pikkuisia ongelmia tehdä pyöreitä renkaita, mutta nyt sieltäkin kaiketi pitäisi tulla priimaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus