Painovirhe paholainen

  • licence27

Pukkihommia oli vielä rästissä eli piti eilen käydä pikapikaa kaupassa. Muistelin että joku salaperäinen öljyvuto oli selvittämäti ja menin paikalliseen Motonettiin, en siis Biltemaan kuten kerran kun väitin käyneeni hämärässä ja kiireessä Motonetissä.

No voin minäkin lukea sujuvasti väärin, mut hanskahyllyllä suojakäsineitä valkatessani tuli etteen yhden valmistajan käsineet. Materiaalin paksuus oli kaiketi oikein, mutta käsineen pituus 32 mm on kyllä minunkin nakkisormilleni liian lyhyt, Niin luki pakkasmerkinnässä kaikissa saman jonon käsineissä.

Voihan toki olla että hanska on prässätty siten että sen voi pukea käteen vain 32 mm, mutta todennäköisesti pakkausmerkinnän on ohjelmoinut koneelle joku Copy-Paste ihminen yhtään ajattelematta mitä pussiin tulee, En tosin tiedä tuleeko hanskatehtaaseen valmiiksi printattua muovia mistä tehdään myyntipussit vai printataanko paikan päällä sen jälkeen kun hansikkaat ovat sujahtaneet pussiin.

Tälle päivälle osui sitten lehtimoka. Väitti että siva on auki klo 22 asti, vaan oli mennyt kiinni jo klo 12. Ei sillä etteikö ruokaa olisi yllin kyllin, mutta kun sipsihimo iskee ja on jo sujahtamassa viereistä katua ohi niin poikkesin lukemassa pahoittelut ovesta. Enempi olisi harmittanut jos olisi jostain parin kymmenen kilsan päästä lähtenyt hukkareissuun aaton kunniaksi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus