Äänestäkää

  • licence27

Olikin aika paukku pudottaa Sauli sijalle 3 tai 4. Se vaan edellyttää ajattelevia äänestäjiä jotka eivät jää kotiin. Paskamaista kun ei tässä vaiheessa mitään käsitystä kenelle äänensä antaa-tietää vain ne joille sitä ei halua antaa.

Yksi ääni ei merkitse mitään- niinhän sitä luuli muuan lähisukulainenkin. Menetti omalla käytöksellään 2 varminta ääntä vaalipäivän aamuna ja samalla valtuustopaikan kunnallisvaaleissa. Nyt toki puhutaan suuremmista massoista ja pienestä määrästä ehdokkaita.

Aika kultaa muistot ja jos ajattelee Ahtisaarta joka on sentään Nobelin palkinnon ansainnut mies ja Halosta jolla oli parhaimmillaan niin kova suosio että oli diktaattoreillakin ihmettelemistä niin tarvii olla aika hyvä pressa että pääsee edellisten tasolla.

Tuntuu vaan että edelleen kaikki ehdokkaat ovat aika kaukana perusduunarin arkipäivän ymmärtämisestä. Sama koskee hallitusta ja osaa eduskuntaa. Yhteiskunta toimii vielä jollain lailla, mutta ei kauan jos aina vaan otetaan lisää velkaa.

Suomella töissä- no niin mutta kukapa ei haluaisi olla noilla palkoilla. Vähempikin toki riittää mainiosti jos ei ole omia eikä muiden velkoja hoidettavina. EU oli VIRHE, jallamaiden liittäminen oli VIRHE- eikö ihmisiä ja tavaroita muka millään muulla tavalla olisi saanut liikkumaan vapaammin. Nyt niitä virheitä sitten maksellaan hautaan saakka ja velka vaan lisääntyy.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus