Alihankintaosat

  • licence27

Pienillä osilla saadaan paljon pahaa aikaan. Niinkin yksinkertaiset kuin perävaunun valot: Jos on sellainen malli että on tiivis niin sit hajoaa kiinnikkeet ja lasi putoaa. Vähemmän tiiviit kerää kuraa sisäälleen ja heijastimilla ei tee mitään. Valosarjan pistoke- halvin kiinalainen muovitöpseli ja kun tulee pakkasta niin murusina.

Ilmeisesti uusiin autoihin tulee moninapaisempi pistoke tai ylipäätään kaikkiin ajoneuvoihin. Toivottavasti halvimmat ja paskimmat osat karsitaan jo maahantuonnissa.

Ehkä jostain löytyy uusi perävaunupistoke. Jos molemmat puoliskot olisi kunnolla suojattuja ja kullattuja niin ei olisi noin paljoa kosketushäiriöitä. Sama juttu valoissa ja polttimoiden kannoissa. Kyl on kamalaa kun muutaman vuoden vanhoissa vaunuissa polttimot on paikallaa ja ehjät, mutta ei valot pala kun kannat hapettuu ja huonot kosketuspinnat.

Eilen oli taas IHaan anatomiaa. Oli naapuruston hevosmies hakenut paalia hangesta ilman vastapainoa ja etuveto oli antautunut pamauksen saattamana.

No pikku Ford oli startannut ja kaapelit oli kiinni IH:ssa, mutta ei sit millään meinannut käynnistyä. Jo toisen starttauksen jälkeen kysyin: "onko mikään päällä" - ei kuulemma ollut

Puolen tunnin taistelu keskellä tuulista hankea eikä vieläkään savua siinä määrin että IH kävisi. Sit menin koneen taakse kun isäntä starttasi ja totesin: "Nostovarret liikahti kun starttasit, laske varsia alas niin lähtee käyntiin"

Oli siis jostain syystä mennyt pakkonosto päälle ja kone kävi paria sekuntia varsien laskun jälkeen puhtaasti ja saatiin kunnialla hinattua pellolta pihaan.

Tänään sit piti oikein urheilla. Ensin 4,4 km "kilpalatu" ja samaan hikeen 6,5 km pysähtymättä välillä edes juomaan- ei tosin ollut mitään juotavaakaan. Pari lavettireissua ja katkenneen kaapelin juotospuuhat. Töpseli jäi sunnuntaille.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus