Amatöörit

  • licence27

Mitenkään taas valittamatta- kolasin tosin jo sen 10 metriä ja vähän ylikin niin sikäli voin valittaakiin- Eli polanteen poisto mallia huono= pinta laskee ja karhenee no se on hyvä juttu, isommat montut häipyy ja sekin on hyvä juttu- Huono juttu vaan kun on amatööri asialla niin penkoista palautuu tielle koiran kokoisia kökköjäj jotka eivät ehdi sulaa ennen kuin ovat umpijäässä- No niiden kanssa voi vielä elää ja ne saa väistettyä vaan kun poistokoneesta puuttuu päätylevy tai kuski ei osaa kääntää levyä ajon aikana niin jokaisen risteyksen kohdalla on 15 cm kannas joka niin ikään pakkasella kovettuu.

On toki hyvä että joku tosiaan valittamisen sijasta kolasi koko tien melkein päästä päähän, mutta työtekniikassa olisi vielä parantamisen varaa. Tokihan se menee noin nopeasti, mutta jälki on hirveää.

Jos sulaminen jatkuu tällä tahdilla niin viikonloppuna ei ehdi levätä- no pari lavettiretkeä, rikkinäinen pissapoika ja perävaunun valokaapeli rikki ensihätään. Sit vielä joku pölvästi oli telonut kompressorin seisontajalan ja tukkikouran käännön letkun.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus