Alun loppu

  • licence27

Kaukolämpöä laitettiin maan poveen hämmästyttävän kauan. Päivä auki ja kaksi päivää kiinni. Kaksi päivää kun jäi maata yli ja tarvi vielä edellisenkin firman kaivuiden jälkiä vähän paikata. Vielä neljä linjaa tekemättä joista yksi on onneksi lyhyt ja toinen vähemmän kriittinen.

Kun sitten raskaan työpäivän päätteksi piti istahtaa tietokoneen äärelle tuli puhelimeen viesti ja lyhyestä päivästä tulikin pitkä. Ei mitään vakavaa, mutta ikävää. Kaveri oli ruvennut klippaamaan hevosensa karvoja ja puolivälissä kone oli sanonut työsopimuksensa irti. Kun sitten pyysi korjausapua niin lupasin yrittää kunhan osa on tavallista rautaa.

Kun sitten noin tuntia myöhemmin sain osan käteeni niin totesin sen olevan jousiterästä ja vieläpä kolme luokkaa puolen millin kerrosta ja kaikki poikki. Kyllä sen hitsauspisteen tehtyä sai ja koneen kasaan, mutta työtä se ei kestänyt.

Päivän päätteeksi kävin lainaamassa vastaavan koneen läheiseltä maitotilalta, kiikutin sen kirjaimellisesti hevosen viereen ja pois nippa nappa tämän vuorokauden puolella.

Lopun alkua on taas se että ilmeisesti puolustusvoimat on ostamassa käytettyjä telakuorma-autoja.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus