Pyöritänkö peukaloita vai silmiä

  • licence27

Olipahan kiva herätä pirteänä ilman herätystä. Oli jopa kiva työskennellä kun oli pieni annos sepeliä levitettäväksi, pieni pätkä kaapelia haudattavaksi ja niin ikään pieni pätkä sadevesijärjestelmää. Aamulla tosin ensimmäisenä suuntasin ostamaan klipperin varaosia ja yllättäen osat oli hyllyssä ja myyjä ovella vastassa juuri sopivan palvelualttiina....

Lahjoittaisin hyvälle Justiinalle kovapäisen veljeni. Erityistuntomerkkinä lahjakkuus tukkia yhdellä pienellä autolla ainakin kolmen auton parkkipaikat ja kurata lattiat. Lahjoittaisin, koska en saanut myytyä kahdella edellisellä yrittämällä. Ei todennäköisesti osaa laittaa ruokaa, mutta syö kyllä melkein kaikkea paitsi kukkakaalia ja juo runsaasti oikeaa maitoa.

Onnistuin keplottelemaan veljeni lätkäpeliin oikein nätin ja fiksun naisen seuraksi, mutta ilmeisesti kokemus oli niin pelottava että seuraava yritys esitellä fiksua kauniimman sukupuolen edustajaa päättyi veljeni pakenemiseen vaikka grilli oli ladattu täyteen ruokaa ja juomaakin oli sen verran että olisi kaikki seurueen alkoholille persot juottanut estottomaan mielentilaan.

....Kun osat oli haettu ja putket haudattu pääsi ajamaan viimeiset ylijäämämaat pois tältä erää. Piha näytti pimessä ihan hyvältä, mutta kaipasin vielä apua rumpuputken lastaukseen. Asiakas oli kuitenkin lapsenvahtina joten siinä puolen tunnin aikana peukaloiden pyörittämisen sijaan söin hyvin ja pistin tulta kiukaaseeni- siis kiukaaseen joka on jo toisessa paikassa lainassa samaa käyttötarkoitusta varten.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus