Arkeen

  • licence27

Ruokapöydässä kuulin että kilpailevan firman omistajalla oli ongelmia perävaunun kytkemisen kanssa. Oli siis ostanut uuden traktorin ja tyypilliseen "olen minä noita ajanut"- tyyliin ruvennut töihin lukematta käyttöohjekirjaa. Jos ei ymmärrä mikä ero on avoimen ja suljetun keskiasennon venttiilillä tai ylipäätään sitä että on erilaisia venttiileitä eri tarkoituksiin- turha ostaa sitä sitä 90000 € konetta. Tapelkoot sitten niiden letkujensa kanssa jos ei kerran lukea osaa tai laittaa venttiileitä paineettomaan asentoon.

Jopa työmaan harjoittelija "tyttö" otti sujuvasti vaunun pois perästä ja huomenna jos on aikaa opetan vielä kyynärnojan kaikki toiminnot sekä hydrauliikan säätämisen. Olisi siis osannut kytkeäkin, mutta kukapa häneltä olisi tajunnut edes kysyä.

Nurmikoita pohjattiin ja kivituhkaa leviteltiin. Kohde alkaa näyttää ihan asuttavalta. Portaita ja kaiteita ja laattoja puuttuu + yksi pyykkiteline.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus