Edistystä

  • licence27

Edelleenkin kaksoiskirjautuminen että pääsi tähän vaiheeseen, toivottavasti tallentaminen onnistuu ilman kolmatta kirjautumista.

Eilen oli työmaalla väkeä kuin vilkkilässä kissoja. Tänään oli vähempi väkeä, mutta parempi etenemä. Ei silti päät kolissut yhteen harjoittelijan kanssa kun sillä oli vesiletku siltä varalta että joku alkaa käydä kuumana...

Etenemä oli sellainen että päästi lastaamaan koneen lavetille ja siirtymään kotikorjaamon luo. Paskamaista vaan kun ruohonleikkuri ei vieläkään toimi. Nyt sentään akku ottaa virtaa vastaan ja jännitettäkin on ainakin lyhytaikaisesti. Osatilauksia edessä, mutta uusia akkuja sentää luulisi löytyvän lähimaastosta.

Vaihdoin yleismittariin paristoja ja totesin että sen takana onkin 2 kirkasta LED nyppylää. En muista että niistä olisi ollut mitään mainintaan suomenkielisessä käyttöohjeen osiossa- tuskin mitään koristeitakaan ovat, mutten vielä löytänyt nappulaa/näppäinyhdistelmää jolla ne sinänsä tarpeelliset valot syttyisivät. Näytön taustavalo toki toimii.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus