Aulangon katajiston kievari

  • licence27

Kohteliaisuus päivässä. Tänään täytyi todeta että päivän ruoka oli parasta moneen viikkoon ja parasta lohta varmasti moneen vuoteen. Kokille meni siitä henkilökohtaiset kiitokset, muussia ja sienikastiketta kaveriksi.

Muita annoksia en ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta jos samalla linjalla mennään niin varmaan on hyvää listan täydeltä.

Risuja ja puita piisaa. Metsuri oli taas ahkeroinut oikein nosturin kanssa. Ihan ok kaadot, mut tarvis olla aika mahtava nosturi että sen jäljiltä nostelisi pöllit kyytiin. Se että osa puista oli onttoja ei paljon helpottanut kun tyvet oli pasksuimmillaan karvan alta metrin. Tarvi tilata moottorisahan toimitus, lyhentää puoliksi ja silti teki tiukkaa saada kyytiin ja kyydistä pois.

Aikaa menee tolkuttomasti kun puut on valtavia, oksia paljon ja sellattis sekaisin että vaikeimman rungon luota tarvi ottaa tavaraa neljään kuormaan ja vielä jäi varmaan pari kuutiota käsitöitä odottamaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus