Tuhoja

  • licence27

Aamulla töihin ja siellä kaikki meni ihan ok Vähän osia puuttuis salaojituksesta, mut ei haitannut kun oli varastossa. Ihmettelin sitten kun virkaiältään vanhempi oli kuin perseeseen ammuttu karhu- en ole tosin ampunut karhua tai mitään muutakaan metsänpetoa et voin olla väärässäkin.

Mut syy selvisi. Täystyho oli taas lainannut traktoria, tällä kertaa sitä uusinta ja hienointa. Perässä oli ollut kaikkein isoin kärry ja tarkoitus vetää vain pieni reissu ja kevyt kuorma. Oli jopa paluumatkalla niin kevyt ettei ollut vaunukaan enää puolimatkassa koukussa. Tuhoja siis tuli reilumpia määriä. Onneksi ei tullut henkilövahinkoja.

Itse kävin katsomassa uusia moottoripyöriä. Kai niitä olisi asiallisilla varusteilla päässyt ajamaankin, mut lähinnä sillä alueella kiinnosti joku ihan muu. Siinä näkijä missä tekijä. Ei saa näköjään kolmea minuuttia pidempään kaunista naista jututtaa kun paikalle pukkaa joku tuttu tai sukulainen. No ehkä meni sentään vartti- en tosin kiinniittänyt huomiota kuinka kauan oli selän takana. Oli jopa tarkkanäköisenä tunnistanut Suzukin. Jotenkin tuntuu että kuulen tästä päivästä vielä joltain sukulaiselta.

Toki 1970 luvun lopun pyörä kromeineen erottui 1990- 2011 mallien joukosta ja olihan se paraatipaikalla portin vieressä. Niin kuuma oli että hankoilla tuntui olevan oma tahto siinä vaiheessa kun piti laittaa ne käteen ja lähteä ajamaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus