Aurinkoa

  • licence27

Ranta on valmis. Jäävuorten keskellä 80 tonnia uimarantahiekkaa odottamassa että jää sulaa alta. Kelikin lämpeni sen verran että kuormia ei tarvinnut kaivaa lavalta alas.

Lisäksi vihdoin oma kunto ja ajankäyttö mahdollisti sen että ehti hiihtämään ihmisten aikoihin. Harvinaista että parkkiksella oli ainakin 10 autoa ja sekä edelle että perään lähti hiihtäjiä- yhden ohitin, mutta 6,5 km lenkillä kukaan ei mennyt ohi. Luisto oli tosi kehno, varsinkin perinteisen ladulla, mutta hurja vaihtelu lenkin eri kohtien luistossa. Kehnosta luistosta ja pitkästä paussista huolimatta vain 40 minuuttia kierros, mutta puolimatkassa kyl tuntui että menee ainakin tunti kierroksella.

Taas pois lähtiessä ihmettelin että Onko tosiaan niin että AUDI on niin huonosti varusteltu ettei siinä ole vakiona edes vilkkuja. Uusi iso auto ja kokeneen näköinen kuljettaja + kaunis matkustaja vaan ei sit minkäänlaista vilkutusta sen jälkeen kun avasivat kaukosäätimellä farkkunsa ovet.

Toisaalta samaa sanoi yksi asiakas vaunusta jota vedin. Vaikka lamput kaivoi esiin ja polttimot oli kaikki ehjiä niin vilkut ei toimineet. No tänään sit selvisi lounaan tienoilla että koko kaapeli on kahdessa osassa. Taas korjattavaa. No sitä on tuossakin vaunussa harjoiteltu ja niin hyvät oli juotokset että kaikki 7 ehjiä ja kutistesukan sisällä, ja sentin päästä juotoksesta poikki.

Halpamerkin vaunussa kaapelit ja letkut kulkee aisan sisällä- siitä on selkeä etu silloin kun veturissa on ketjut päällä. Voi olla että täytyy kokeilla moista muutosta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus