Autoton päivä nro 1

  • licence27

Outo viikonloppu ilman autoa. Ei voi lähteä ABC:lle hakemaan bensaa ja katselemaan maisemia. Ei ainakaan omalla autolla vaan täytyy ensin selvittää onko joku muu vapaana

No hyvä homma on se että yksi auto on pari viikkoa vapaana. Siihen täytyy tosin laittaa talvirengastus alle että ei ihan joka mutkassa luistele, mutta ehkä kumminkin Suzuki ensin ja omat viikonloppuharrastukset.

Töitäkin tarvi vähän puskea. Virosta oli tullut hyviä edullisia kattotiiliä (ja ryhmä ahkeria ja nopeita kattomiehiä). Miehet näyttävät hoitavan hommansa ihan ok ainakin tähän saakka. Tiililavoista ei voi sanoa paljoa hyvää. Ensimmäinen lava mureni piikeissä täysin- niin mätää puuta että vain vanteet ja muovi pitäneet tiilinipun kasassa. Ilmeisesti lavat on lähetyspaikassa tai tehtaalla varastoitu huonosti( tai sitten tehty jo valmiiksi lahosta puusta) Hyviä tiiliä kun vain alle 5 murtui.

Naapurin vanha isäntä on ilmeisen nuorekas kun asiakkaan emäntä kysyi onko heidän tyttönsä tarhakaverin isä- no ei ollut vaan vaari... Onhan niitä iltatähtiä joillakin vieläkin vanhemmilla ja omia lapsia nuorempia tyttöystäviä kai poikaystäviäkin mut toi oletus oli oikeasti niin hauska että meinasin pudota keskeneräisestä lattiasta läpi.

Täytynee tutkia missä on heittokello ja pinna-avain.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus