Epätoivottujen lista

  • licence27

Ehkä tosiaan olen liian sinnikäs jos satun jossain törmäämään kiinnostavaan typyyn joka onpi vieläpä hyvän näköinen. Onneksi tässä palvelussa ilmeisesti pystyy lannistamaan sitkeyden ja kääntämään sen tyhmyydeksi. Mutta pyydän ANTEEKSI kaikilta joita olen parjannut, varsinkin siltä ainoalta joka on sijoittanut pysyvästi epätoivottujen listalle.

Vähän sama juttu kuin uusissa puhelimissa, ominaisuuksia on niin paljon että niista ehkä 10 % on tarpellisia ja ekhä korkeintaan puolet oppii. Aikoinaan tuli roskapostia niin paljon ettei kaikkea tahtonut ehtiä poistaa. Nyttemmin suodattimet on parempia ja joitain roskapostipalvelimia on saatu nurin. Nigerialaiskirjeitä tulee vieläkin läpi kiitos ammattirikollisten väsymättömien apulaisten.

Ensimmäiseen Nigerialaiskirjeeseen vastasin työpaikan koneelta- sieltähän tuli vaikka mitä soopaa takaisin kun huomasivat että kyseessä on toimiva sähköpostiosoite. Nyttemmin ne muuttaa lähettäjän nimeä ja sähköpostiosoitetta AUTOMAATTISESTI-milläs sen sitten torjuu.

Afrikasta siis työnnetään milloin nyyhkytarinoita, milloin tekaistua kaupantekoa ja pyramidihuijauksia. Tulee niitä aasiastakin ja euroopasta. Mutta kyllä on ongelmia Suomessakin. Mistä saataisiin lisää hoitajia ja hoitopaikkoja lapsille joiden vanhemmat ei hoida sitä tärkeintä hommaansa eli lasten kasvattamista, tappelevat vaan keskenään ja/tai käyttävät päihteitä. Kyllä se sit iskee näpeille kun kukaan ei tuo vanhainkotiin edes kovia karkkeja eikä etsi pudonneita tekohampaita.

Juuri viime viikolla tästä elämästä poistui ikäneito 80 + Oli käyttänyt yli 50 vuotta elämästään juoppoa veljeään tukien. Veljen kuoltua takertui ensimmäiseen vastaantulevaan mieheen- mieheen jolla oli ja on edelleen joku vainoharhaisuuden aste päällä. Muuta huonoahan heidän jutussaan ei ollut paitsi ehkä se millaisen naapurin vanhat naapurit saivat uudesta poikaystävästä. Voihan olla että on järkevä, myy mökin ja etsii seuraavan ikäneidon ja oikean lääkityksen. Pahaa vaan pelkään että jää pysyvästi tälle seudulle. Onneksi naapurusto on täynnä koiria.

Mut sukuhan on para ja pahin- Sit jos ei ole sukua ja kuukahtaa niin omaisuus kaiketi menee kunnan tai valtion taskuun- sit jos ei niin siitä päästään sopujakoon tai sitten ei. Tyyppiesimerkkinä oma vaari, teki sukupolvenvaihdoksen joissa vaimonsa vielä eläessä, peri vaimonsa , pääsi omilla rahoilla hautaan ja lopuista tasajako sentilleen- Toisella puolela sukua taas kukaan ei ole tyytyväinen, koska kaikki tiesivät että testamentissa lukeva "täysissä sielun ja ruumiin voimissa" ei todellakaan pitänyt paikkaansa enää moneen vuoteen. Ei varsinkaan silloin kun testamentti oli päivätty. Mummin pää oli paremmassa kunnossa ja ruumiskin, mutta kuoli kuitenkin. Minua ne rahat ei liikuta- Se taas johtuu siitä että mikään raha ei korvaa sitä vaivaa ja huolta mikä kotiväelle tulee kun joutuu hoitamaan vanhusta kotona siihen asti kun viikatemies vie- mielestäni ihan oikein että omaishoitajille kuuluu leijonanosa omaisuudesta, ei kaikkea mutta suurempi kuitenkin kuin niille jotka ei käy kuin kerran vuodessa ja sit hautajaisissa. (Enhän minä ole niistä euroakaan tienannut) Sit jos on paljon jaettavaa niin omaishoidolle pitäisi oikeasti määrittää joku hinta, vähentää se ja jakaa loppu tasan, mutta sehän ei mene jakeluun.

Täytyy toivoa että omat vanhemmat ja oma pää ja ruumis ei ehdi mennä "täysiin ruumiin ja sielun voimiin" vaan filmi napsahtaa poikki edes vähän terveempänä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus