Copy-paste

  • licence27

400 mm paksu seinä kätkee sisäänsä 2 kerrosta betonia ja niiden välissä eristettä. Suunnittelija oli kuitenkin unohtanut että talossa on myös melkoisen suuret terassit. Se on kiva huomata siinä vaiheessa kun tehdään ulkopuolen täyttöjä rinnetontilla.

On myös kiva huomata että kaikki täyttöön soveltuva hyvä moreenimaa on ajettu mahdollisimman kauas ja talon läheltä löytyy vain kantoja, kiviä ja savipaskaa.

Onni onnettomuudessa että kyseessä ei ole mikään postimerkin kokoinen kaupunki-idylli vaan kunnollinen tontti. Olisi vaan voinut täyttää puolta nopeammin jos ei olisi koko ajantarvinnut pelätä tyhjinä jököttävien pilariharkkotornien kaatumista.

Eniten kuitenkin vitutti huomata että tontilta puuttuu vesijohto, viemäri ja sähkökin on jollain tilapäisvirityksellä maan pinnalla ja vieläpä sellaisessa paikassa että kestää tunnin tehdä tie ainoaa mahdolliseen kaivupaikkaan noin isolla koneella. Ehkä parempi viedä kone huoltoon ja ottaa puolikkaan kokoinen tilalle. Kun vaan olisi edes päivä ilman sadetta.

Trukkihylly on viimein pystyssä. ei siihen näköjään kahta tai kolmea henkilöä tarvita.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus