Pää katossa

  • licence27

Trukkihyllyn kasaaminen on periaatteessa helppoa. Jos hallitsee legot ja on riittävästi voimaa voi samalla periaatteella rakentaa tornin. Trukkihyllysä on se hyvä puoli että palkoiden variaatioita ei ole yhtä montaa vaan päätyjä ja kahta pituutta välipuita eli hyllynkannattimia.

Koska hyllyn kulma tuli nurkkaan ja koska käytäntö on osoittanut lavan pudottamisen kahden orren varaan olevan hankalaa päädyin vaneroimaan kaikki hyllyt. Käytettyä vaneria luulin laittavani, mutta 3 levyä oli aivan uusia.

Koko helvetin päivä meni kahta tornia rakentaessa - siis vanerit oli niiiiiin velttoja ettei niiden päällä uskaltanut kunnolla kävellä. Siihen lääkkeeksi noin 300 ruuvia ja kymmeniä 92-93 cm vahvikepuita.

Ei valmistunut vielä tänäänkään. Viimeinen hyllylevy on maassa odottamassa nostoa ja on varmaan huomennakin tähän aikaan päivästä, koska vähän toista metriä nostokorkeutta uupui. Onko sitten mitään järkeä tehdä niin korkeaa hyllyä- no ei ole, mutta en ruvennut madaltamaankaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus