Dementian merkit

  • licence27

En puhu itsestäni, mutta alkaa olla jokseenkin tylsää kuunnella samoja juttuja risteilyiltä ja etelästä vuodesta toiseen. Mutta se rupeaa jo huolestuttamaan kun pyytää takapenkiltä hiki otsalta valuen pienentämään lämpöä ja kuski vielä kolmannellakin yrittämällä säätää vain ilman suuntausta- vaikka kaiketi yli 20 vuotta samalla autolla ajanut.

Toinen tohelo jolta on autostaan iskari irti sen kun vaan ajelee kun kerran on katsastettu auto. Sen siitä saa kun ostaa jo kahdella urakoitsijalla olleen sycnron.

Punainen paholainen kuitenkin tuli kuntoon. Tarvittiin Kari Tapio herättämään radio henkiin. Millään en olisi halunnut laittaa kasettisoitinta, mutta kun on sunnuntai, isänpäivä ja kahdesta muusta vaihtoehdosta kumikin oli vaihtajallinen malli ja molemmissa jotain pientä vikaa, eikä olisi vaihtaja tilan puolesta mahtunut millään järkevällä tavalla tai näkyvyyttä peittämättä. Isän autossa ei ole moneen vuoteen ollut kasettisoitinta, mutta onneksi oli sentään yksi kasetti.

Katossa oli yksi reikäkin vailla ruuvia ja kumia. Peilin varsi meni poikki alapäästään. Ilmeisesti sitä ei ole paljon väännelty eikä siinä ole rasvanippaa kuten vanhassa vastaavassa.

Vallia syntyi tänäänkin, eikä ihme kun viisi konetta pyöri vuorotahtiin. Ilmesesti paikallinen väestö ei osannut odottaa näkevänsä tai kuulevansa työn ääniä kun eilisen pelastuslaitoksen tarkistuskäynnin jatkoksi tänään pyörähti poliisiauto. Hyvä että käyvät samoin kuin vartiointiliike.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus