Kellarin prinsessa

  • licence27

Päivän aluksi vanhemmasta vaunusta oli kadonnut rasvakuppi. Onneksi paikallisessa maatalouskaupassa oli niitä edelleen varastossa ja oikea kokokin vielä muistissa.

Kun sieltä selvisin pihalle huomasin että varastokerrokseenkin on avattu myyntitila. Enkä muuten olisi sitä noteerannut mut kun satuin olemaan vailla tuoreempia työvaatteita.

Ilmeisesti kellarikerros ja vähäinen asiakasmäärä virvoitti vähän kielen kantoja ja myyjä olisi mieluusti viettänyt päivänsä muuten kuin istumalla yksin kellarissa. Ei kuitenkaan suostunut menemään lastaamaan hybridillä ja ajamaan maita penkan jatkoksi. Nyt sekin alkoi valmistumaan, mutta peruuttaa sai ja joutui vielä rekkakortillista apumiestä opettemaan.

Tuoreet haalarit eivät sit koskaan tulleet työautosta kotiin saakka vaan jäivät lämmittämään esikoistaan odottavaa pariskuntaa. Miehelle sopivat ja naiselle reilut- toistaiseksi.

Ennen lounasta rikkoutui seuraava paikka eli rasvarin päälinjan letku pullistui muodottomaksi, muttei sentään räjähtänyt kun huomasin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus