Drop your Apple day

  • licence27

Radiossa kerrottiin tänään kuinka Nokian myynti saadaan ainakin hetkellisesti nousuun- siis sillä että jokainen merkkiuskollien Nokian käyttäjä pudottaa vuosittain puhelimensa neljästä metristä kovalle alustalle ja jos on vanha hyvä Nokia niin korkeutta tarvii olla noin 20 metriä.

Paljon parempi idea olisi pudottaa niitä muun merkkisiä puhelimia ja ostaa tilalle Nokia. Voi olla että seuraava puhelimeni ei ole Nokia siitä yksinkertaisesta syystä että siinä tulee kytkykauppana Windows. Siis käyttöjärjestelmä jossa edes oma tehtaalla asennettu selain ei toiminut kuin 21 vuorokautta. Käyttöjärjestelmä joka meni jumiin Epsonin tulostinta asentaessa ja kun sen viimein kahden tunnin taistelun jälkeen sai asennettua siitä puuttuu toimintoja.

Elop taitaa olla osakkeen arvon romahduksella mitattuna yksi kalleimmista johtajista maailmassa.

Omena ei putoa kauaksi puusta.

Työmaalla ihmettelin mihin ihmeen puuhun se johtaja oli saanut uusimman koneensa peilin rikottua. Tasan yksi iso tammi oli pystyssä ja työtilaa oli hyvin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus