Sopivasti pimiää

  • licence27

Koskapa naapurissa oli menossa grillaus ja juomingit ei voinut välttyä juopuneiden näkemiseltä ja kuulemiselta paitsi poistumalla näkö- ja kuuloetäisyydeltä.

Onneksi oli sentään sellainen päivä että yökerhot oli auki. En sitten tiedä mihin aikaan päivästä ja viikosta yökerhon vessat siivotaan, mutta jos ne ylipäätään on siivottu niin luulisi että ennen ovien avaamista joku henkilökunnasta tarkistaisi työn jäljen tai ainakin sen palaako vessassa valot.

Vessaosasto oli siis pimeänä ja ilmeisesti vakkarivuoropäälliköllä oli vapaata. Näin ollen ei liene yllätys että valojen toimintaan saaminen kesti ja kesti. Onneksi ei ollut mikään kauhea ruuhka ja vain kaksi asiakasta ehti kusta lattialle pimeässä- ilmeisesti pitivät pimeää vessaa ihan normaalina kun eivät käyneet valittamassa.

Todennäköisesti itse olisin ravintolan henkilökuntana toiminut toisin- eli kuten hätätilanteessa toimitaan: 1 ilmoitetaan, 2 estetään lisävahinkojen syntyminen ja laitetaan kuntoon. Tässä tapauksessa ilmoitus meni, mutta kun asiakkaita ei ohjattu/päästetty valaistuihin vessoihin syntyi sotkua ennen kuin oikea kohta sulaketaulusta ja tauluun sopiva varasulake löytyivät.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus