Ei kerralla eikä kahdellakaan

  • licence27

Kaverini kysyi apua kaatopaikkakuorman vientiin. Ei taida onnistua ennen kuin saa tuon loimaanseisojan takaisin toimintakuntoon.

S46 on vähän huonoa hiusöljyä, samoin voitelurasva rasvaletin tekemiseen. Rupesi jo iltapäivällä kuuden vaihdetun letkun jälkeen olemaan hermot kireällä ja huumori koetuksella:

Ammattikorkeakoulussa opiskellessani minulla kävi hyvä tuuri harjoittelupaikan suhteen. Siellä oikeasti oppi jotain, sai matkustuskiintiön täyteen moneksi vuodeksi ja tuli jonkun verran letkujakin haettua läheisestä liikkeestä.

Tänään en kuitenkaan käynyt itse hakemassa tarvitsemaani pätkää vaan annoin vapaaehtoiselle mallin mukaan. No ensimmäisellä yrittämällä tuli pituus oikein ja toinen pää oikein, mutta toinen oli väärälle putkikoolle. Kun sen totesin lähti lähetti syömään ja taas samaan letkukauppaan. Tuli takaisin ja nyt oli edelleenkin toinen pää oikein, mutta toinen oli oikealle putkikoolle, mutta väärän sarjan liitin. On inhottavasti sotkettu S, L 10 ja 12 liittimiä pienelle alalle ja tietysti kun kardaani oli vienyt nipun mukanaan yhä vaan pienemmässä sekasotkussa.

Kolmannella yrittämällä tuli ihan hyvä ja nyt onkin sitten enää tehtävä kaikki jarruletkut ja kaivulohkon paine ja paluu. Sit voisi koittaa nostaa taka-akselia paikoilleen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus