Viljelijöiksi on kova hinku

  • licence27

Hieman alkaa käsissä tuntua kun mutterikoko on tänään ollut 19-50. Toki osa oli niin lujassa että avaimeen piti laittaa ketjutaljaa avuksi avatessa. Eihän niitä enää montaa ollut ja koekäynnistyskin saatiin tänään viimein tehtyä.

Jopa taka-akseli on viimein paikoillaan. Se varmaan painaa pyörineen vähän toista tonnia. Varsinaiselle koeajolle ei pääse vielä muutamaan päivään kun kardaani puuttuu.

Eilen uutissoitiin kuinka kannabisviljely on kasvanut kovaa vauhtia. Ilmeisesti ihmisillä on edelleen tarve viljellä maata ja korjata satoa, vaikkei tuottaminen olisi millään muotoa järkevää tai edes laillista. Oliko peräti sata uutta viljelmää löydetty tänä vuonna.

Onko siis sinunkin naapurissasi hohkaava valo tarkoitettu ihmisille vai kasveille. En yhtään tiedä millä hinnalla kasvit sitten lopulta myydään, mutta varmasti hinta on parempi kuin luomuporkkanoilla.

Kysymys kuuluukin: Miksi ei viljeltäisi tupakkaa? Tietysti voi olla että kasvukausi on sillekin liian lyhyt ja valon määrä pellolla riittämätön, mutta jos jopa joku maissilajikekin kerran onnistuu niin miksei sitten tupakka?

Maatilojen tulotasto laskee taas tänäkin vuonna ja varmaan myös ensi vuonna myyntiin tulee runsaasti lopettavien viljelijöiden tiluksia. Kannattavaan elinkeinoon on helpompi löytää jatkajia kuin kannattamattomaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus