Ei näin

  • licence27

Kun kissa on poissa niin hiiret hyppivät pöydällä.

Kun tuo päivä on ollut niin lyhyt ja lumettomuuden vuoksi pimeä olen laittanut herätyskellon useampana päivänä hiljaiseksi ja unohtanut kokonaan 8-16 työelämän.

Tänään sit kuitenkin tiesin että voin lähteä heti töihin. No kiitos taas lähiseudun itsepäisimmälle kiusanhengelle niin eipäs taas päässytkään mihinkään ennen puolta päivää kun oli päättänyt viedä kaikki kauhat maakuntakierrokselle perävaunussa. Sen lisäksi oli vielä ajanut koneen alas lavetilta, eikä tietenkään ollut noteerannut palavia varoitusvaloja. Onneksi ilmasuodatin ei ollut murentunut tai mennyt muuten vaan imusarjan sisälle.

Jos tietää että päivän pakolliset menot päättyvät klo 23 illalla niin kyllä silloin kannattaa nukkua pidempään kun siihen on mahdollisuus. No kun sitten klo 23 jälkeen rupesin vielä laittamaan ruokaa niin lopputulos myskikurpitsalla terästetty makaronilaatikko ja tavallinen eivät ole vielä jäähtyneet.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus