Ei ne vuodet vaan kilometrit

  • licence27

Joihinkin asioihin tottuu. Toki sijaiskärsijämankka ajaa asiansa, mutta nyt ei silti mieltä lämmitä rca lähtöjen puuttuminen.

Töiden jälkeen kiiruhdin käymään katsomassa olisiko maahantujalla korjaamo- no autolaitteet korjataan Turussa. Uutta vastaavaa ei ole olemassakaan ja lähinnä samoilla liitännöillä oleva laite maksaa reilun tonnin. Se säi vielä kauppaan, koska tuolta valmistajalta samat liitännät löytyy vain 2 din koneesta ja jo sen yhden dinin kolon teko raastoi hermoja ja sen päätteeksi Leatherman putosi vaihdevivun suojusesta suoraan läpi.

Sijaislaitteessa on varmaan linjalähtöjä mutta ei kolmea paria kullattuja rca- liittimiä vaan typerä moninapaliitin. Näin ollen vahvistin ei saa signaalia ja mankan vahvistin syöttää vain naurettavia etukajareita.

Kilometrejä tuli tänään paljon ja valtavasti on bensan hinta noussut edellisestä 415 km sitten tehdystä tankkauksesta.

Suzukin sylinterit 6 kpl meni porautukseen. Voi olla että 2 menee hylkyyn, 2 korjaantuu hoonaamalla ja 2 pystyy oikeasti poraamaan. Jos 2 menee hylkyyn niin saatan kokeilla 2 t sylinterin putkittamista. Kriittisintähän siinä olisi saada kannentiiviste pitämää. Toki putken tarvis pysyä paikoillaan ja huuhteluaukkojen osuminen on tarkka juttu, muttei mikään kellosepän homma kuitenkaan.

Kaksi kahvitonta kahvihetkeä ja kaverin tallivuokralaisen ihmettelyä paluumatkalla.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus