Seuraavat särkyneet 30

  • licence27

En halua tulla haudatuksi lemmikkieläinten hautuumaalle, en tahdo elää eläämääni uudestaan. Tänään ei tarvittu pappia, eikä haudattu ihmisiä.

Elämän kiertokulku alkoi kuitenkin tänään kuolemasta ja sitten kun hauta oli luotu umpeen ja kumpare muotoiltu pääsi kerrankin ihmisten aikoihin ruokakauppaan ja varaosiin.

Sitten päivän "ilouutisiin": haudankaivuukoneen vakaajassa on jotain vikaa, ei vakavaa. No koskapa auton perävaunu oli lainassa niin pistin sinne suuntaan viestin ja vastauksena tuli että tyhjä on nimittäin yksi rengas ja lava.

Myös likimain 10 vuotta palvellut autosoitin tuli yllättäen vaihtoikään. Kenwood Mask oli aikanaan parhaasta päästä mitä oli 1 din soittimia, mutta ei silläkään mitää tee kun se ei enää soi eikä reagoi näppäimiin.

Siitä sitten työkaluja kyytiin ja autolla hakemaan rengas kyytiin. Rengasliikkeeseen ja paikkaukseen. Samalla nappasin kaverin hevoskopin vararenkaan. Vararenkaassa venttiilivika, mutta toinen pyörä oli moniongelmainen.

vuodonilmaisija näytti tihkumista vanteen ja renkaan välistä ja olihan vanteessa pieni kolhu. Kolhun oikomisen jälkeen rengasasentaja pysähtyi katsomaan kulutuspintaa ja veti sitten pihdeillä noin kuuden sentin mittaisen naulan renkaasta- ei ihme että oli lysähtänyt tyhjäksi.

Sit laittamaan renkaita paikoilleen ja melkein perillä puhelin soi- en edes yrittänyt vastata ja laitoin vielä varuiksi puhelimen kiinni ettei häiritse. Sit kun auto oli lämmin niin heitin kaverini lääkäriin, sieltä kotiinsa ja ehjätyn kärryn kanssa kotiin- auronko oli laskenut jo kauan sitten.

Mikä se vastaamaton soitto sitten oli. No se oli autuaat ajotaidottomat sarjaa. Kiinni voi jäädä suoralla tiellä alamäessä kun alla on raskas auto ja tielle kylvetty hiekkaa kannustamaan vastaantulija pikkuautollaan ajamaan keskellä tietä ja kovaa. Turhaa minulle soittivat kun olin kymmenien kilometrien päässä kotoa. Olisi vaan talkooväki antanut tien olla niukalla hiekalla niin olisi tuokin onneton tapaus vältetty.

6,5 km valaistua latua noin 35 minuuttia ja nyt ei ole sit enää luistopastaa jotta moisiin lukemiin voisi päästä ennen uusia suksia tai voidehyllyllä käyntiä.

Päivän paras uutinen oli kuitenkin se että töppöjalkakissojen kevätkiima on virallisesti alkanut ja ettei jenkkikolli ei sittenkään ollut homo eikä impotentti.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus