Ensin omat

  • licence27

Sää näyttää parhaita puoliaan. Lunta on tullut vähintäänkin riittävästi ja lisää tullee huomennakin.

Sympatiat on hieman vähissä pariin suuntaan. Toinen se jo muutamaankin kertaan parjattu kilpailevan firman tyhjän päälle auraava kuski ja toinen on yhden pitkäaikaisen asiakkaan "isä".

Jos vuodesta toiseen meininki on sellainen että töitä kyllä teetettäis ja vaatimukset on sellaiset että kuudelta aamulla tarvis olla pihat ja parkkipaikat auki- niihin päästään, mutta sitten kun tulee maksun paikka niin kai kymmeneen vuoteen tuli kerran edes kahden kuukauden sisällä eräpäivästä.

Nyt sitten kun on koko viime talvi maksamatta vielä kehtaavat soitella sunnuntaina. Olkoonkin että kyseessä on vanha ihminen, eikä mitään henkilökohtaista. Se on vaan periaatekysymys että työstä pitää saada palkka jos ei ole erikseen sovittu jotain tehtäväksi talkoilla. Lapion kanssa tai käsin voi tehdä talkoita, mutta koneen kanssa jos rupeaa talkoita tekemään niin siitä tulee taloudellisia vaikeuksia.

Noista vielä mainittakoon: Omenapuita ja luonnonkiviä keskellä teollisuuspihaa- Ihan hyviä puita varmaan, mutta 10 metriä väärässä paikassa.

"Maksa laskusi ajallaan tai vaikka vähän ennen eräpäivää"
"Älä osta luotolla" "Vehkeet ei lainassa parane" "Hinnoittele tuotteesi / palvelusi kannattavasti"

MIkään noista ei auta jos asiakkaat ei maksa laskujaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus