Ketjuilla vai ilman

  • licence27

Puhelin on soinut tänään harvinaisen tiuhaan. Tällä kertaa kun tuli tilaus kaupunkiin niin tiesin ettei sinne ole mitään asiaa ilman piikkiketjuja. Siirtymä kesti kauan, mutta kyllä oli kiva työntää ylämäkeen täyttä kauhaa kun oli pitoa.

Sitä ennen pappi jonka traktori ei pyhällä hengellä kulkenut oli saanut myö autonsa hengettömäksi. Ei ollut tällä kertaa liian pitkiä sytytystulppia vaan ihan vaan toinen turbovaurio 3000 km sisällä.

Korjaamolla sitten kertoivat että HDi moottorin ominaisuus on tukkeutuva ahtimen voiteluputki. Putkessa on ilmeisesti 2 liitintä ja niissä sihdit sisällä. kun sihti menee tukkoon loppuu ahtimen voitelu ja se on sit entinen turbo.

Taisikin tulla nyt sitten värisuora, koska reilut 20 vuotta vanhalla työnantajan Toyotalla on nyt hinattu kaikkia papin moottoriajoneuvoja, siis kolmea autoa ja yhtä pientä traktoria. Traktori tosin oli perävaunun päällä kun sitä autolla hinattiin ja omilla pyörillään kun sitä hinattiin toisella traktorilla.

Taas tuli todistettua että heti kun tien pistää tukkoon niin autoja tulee kaikista ilmansuunnista. Tällä kertaa keskipisteenä oli jakeluauto ja oli pakko peruuttaa kun ei ollut mitään muuta suuntaa mihin edetä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus