exän nyksän exät

  • licence27

Päivän niukka anti: Töitä, kauppareissu ja ruokaa

Jouluksi 2010 ostin kaverille hemmottelukortin. Se jäi sit käyttämättä koska kaveri sai yllättäen työpaikan. Se harmitti minua niin että 2011 ostin uuden ja tällä kertaa yksityiseltä liikkuvalta ihmiseltä.

Mitä nyt sitten tapahtuikaan A viime viikkolla ainoa suht vapaa ilta oli se ilta kun kaverini on vapaaehtoistöissä. Tällä ainoa suht vapaa ilta osui sunnuntaille ja kaivon auton lumihangesta esiin, koodasin radion toimintaan, joskin antenni on jäässä. Perillä ei ollut ketään kotona, mutta samaan rappuun tuli joku ja pudotin lahjakortin postiluukusta ja ajoin Pispalaan.

Sieltä sit pistin viestin jota en koskaan uskonut laittavani ja soitin puhelun jota vastaanottaja ei varmaan koskaan uskonut saavansa ja ajoin suoraas osoitteeseen jota en uskonut löytäväni ja painuimme kebabille.

Koska sinkku olen menin siis naisen kanssa syömään ja sitten meinasi jälleen usko loppua. Mainittuani toisen kaverini nimeltä tuli eteen kysymys kumpi on pahempi exän nyksä vai nyksän exä. Tässä tapauksessa siis ruokaseurani ex oli viime vuonna ollut toisen kaverini nyksä, nyt tuore exä ja taas halusi jotain ruokaseuralaisestani.

Maailman pienuus yllätti taas ja kaiken huipuksi oli hiuskarvan varassa ettei koko naiskolmikko joutunut samaan hemmotteluhoitoon. Siinä sitä olisikin ollut mun exälläni ihmettelemistä. Minä en tätä soppaa tietoisesti keittänyt, mutta kiitän onneani ettei soppa palanut pohjaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus