Postiauto

  • licence27

Eilen oli puhetta ajokortista. "JOS alkaisit seurustella kanssani niin ensi töikseni tai vähintääkin lähikuukausina toivoisin että menisit autokouluun ja maksaisin sinun ajokorttisi". Ei siis siksi että olisin ajokyvytön tai ajohaluton vaan siksi kun tiedän millaiseen epätasapainoon suhde joutuu jos toiselta puuttuu vapaa liikkuvuus.

Sen lisäksi jos nykyisessä duunissa tai työmatkalla sattuu jotakin/tarvii kyydin niin tuntuisi luonnolliselta soittaa omalle tyttöystävälle.

"...Joskushan sekin hetki koittaa kun äitisi ja isäpuolesi eivät enää saa ajaa mökille" - no ei ne liikennessääntöjä osanneet silloinkaan ja kyydissä pelotti olla. Vain tyhmä yrittää ajaa rallin erikoiskokeelle maalista sisään ja vastakarvaan.

Samaisen keskustelun aikana totesin "Isältäni olisi pitänyt ottaa kortti pois jo pari vuotta sitten."

No tänään piti sit hoitaa isän asioita ja autossa oli lasit puhtaat, sisätila lämmin kun lähdettiin ja oli matkalla pompittava mm postilaatikoilla joten vaadin pelkääjän paikan. Ennen kuin edes lähdettiin liikkeelle muistutin että turvavyö kiinni ennen kuin laitat edes vaihdetta silmään. Matka meni ihan suht ok, kunnes sit lumisten liikennemerkkien jälkeen huomautin "40 alue ja koulu, älä kohella" varmaan sanoin jotain muutakin. Seuraavaksi tarrasin kiinni kauhukahvaan ja sanoin "postiauto"

No postiauto tosiaan puikkasi oikealta pihasta eteen ja elämä vilisi silmissä että kohta kolisee. Lukkojarrutus jäällä, autovanhus kääntyi keskitien suuntaan ja jalankulkija koirineen varmaan sai sydärin väistöliikkeen aikana. Ei naarmuakaan, väliä jäi vielä metri niin koiraan, ihmiseen kuin postiautoonkin, mutta ilman epätasaista pitoa posti olisi tullut niille kulmille melkoisesti myöhässä tai huomenna.

Vikahan oli postimiehen tai naisen virhearvio että toivottavasti meni kirkonkylälle lottoamaan kun on noinkin hyvä tuuri.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus