Harjoituksen puutetta

  • licence27

Mikäköhän tätä maailmaa vaivaa. Varmaan ensimmäinen kerta kaupungilla kun joku nainen tulee juttelemaan mulle- se oli toki töissä eli jakamassa jotain viinialekuponkeja. Mitäpä minä niillä kupongeilla olisin tehnyt kun en alkoholia käytä ja viini kelpaa mielestäni parhaiten kastikeen mausteeksi- terveisiä vaan täti-ihmiselle Ruotsiin, oli hyvää.

Enkä päässyt kunnolla edes istumaan kun seuraava varsin nuoren ja nätin näköinen ilmestys alkoi päivitellä tyhjää paikkaa ja kuivaa menoa. Lohdutin sitten että kello ei ollut vielä juuri mitään ja että jos menisi sinne baariin mistä nimimerkki Niusu kertoilee niin tyypillisesti puoleen yöhön mennessä siellä joko A oksenetaan, tapellaan tai ensimmäinen asikas on sammumispisteessä saatettu ulos.

No ilmeisesti poikaystävänsä kanssa liikkeellä ollut viikko sitten 18 täyttänyt eli noin 1.9.1994 syntynyt likka ei vinkkiä ymmärtänyt ja laatoitti sitten lattiaa kierreportaitten alapäässä varmaan noin yhden aikaan yöllä.

Siihen nähden kuinka vähän väkeä oli oli tanssilattialla kuivan kohdan näkeminen varsin vaikeaa- liekö sit edelleen liikaa väkeä vai liian vaativaa jättää se juoma pois kädestä kun ei sen kanssa kuitenkaan pysty läiktyttämättä tanssimaan. Liikaan väkeen en usko, koska ilta oli suorastaan kuollut. Sen verran kuitenkin noteerasin että vaihteeksi oli asiakkaissa enemmän kauniita naisia kuin henkilökunnassa ja huonosti käyttäytyviä miehiä.

Vaikka väkeä on vähän ja tyttöystävä rinnalla niin pitääkö silti tulpata koko käytävä ja sohvan lisäksi istua bootsit toisen tuolin pehmusteella. Minuahan se ei siinä vaiheessa häirinnyt, mutta kun se idiootti oli mikä oli ja laatoittajatytön jenkkikaapin kokoinen poikaystävä ei sulattanut tiesulkua alkoi haiskahtaa tappelulta. Kumma vaan että sen käytävän tukkineen tyttöystäväkään ei miestään ojentanut tavoille.

Kaikkein tyhmin suoritus niin ikään jo ennen puolta yötä oli poitsu joka potkimalla raivasi tiensä suljettuun yläkertaan. Ilmeisesti suodatin oli alavessan ovessa taas niin tukossa ettei tuoppi toisessa kädessä saanut ovea auki ja pyrki yläkerran vessaan- on muuten hölmö ratkaisu ettei ylävessoihin pääse- siinä olisi yksi oksennusten siivoaminen säästynyt jos olisi päässyt esteettä.

Varmaan illan aikana jotain muutakin tapahtui, mutta yhden hyvän tanssitytön lisäksi ei mitään myönteistä käyttäytymistä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus