Poutatanssi

  • licence27

Olkoon huomenna poutaa. Sitä tässä täytyy toivoa kun katossa on suuri reikä. Niin suuri että siitä voisi pudottaa sisään henkilöauton ilman että osuisi yhteenkään peltiin. Aluskate sentään suojaa sateelta, mutta ei voi vielä katosta puhua.

Jos jotain on mennyt pieleen niin ainakin sinkilöiden ostaminen. Ostin niin paljon että varmasti riittää, mutta vasta kolmannella yrittämällä sain koneen johon ne sopii.

Ne siis sopii, mutta se muovi-ihme lyö ne vain puoliväliin, Seuraava erä sopii numeroa pienenmään koneeseen, mutta se taas lyö vain yhden kymmenestä koneen ulkopuolelle. Liian ohuita kaiketi ovat. Kukakohan insiööri on niitäkin keksinyt tehdä niin karmean montaa kokoa. Huonenna joutuu siis taas rautakauppaan. Toki yksi lelu on vielä kokeilematta, mutta tällä menolla eivät sovi edes lippaaseen ja taas kauppa kutsuu. Kutsuu muutenkin kun tähän asti on ammuttu naapurin varaston sinkilöillä.

Kyllähän sitä peltiä kiinni ruuvaa, varsinkin uutta, mut tuo aluskatteen laitto on yhtä perkelettä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus