Havaintoja matkan varrella

  • licence27

Kyllä huonosti menee jos ala-asteikäinen tyttö ei edes isänsä kanssa saa 1/4 osaa pizzaa syömättä ilman puhelimen räpläämistä.

Toinen havainto oli paluumatkalla noin klo 23:35. Olen ehkä kerran aikaisemminkin ihmetellyt miten Hesburgerin tiskin takana voi olla niin hoikassa kunnossa. Ehkä minun makuuni aika paljonkin liian hoikassa kunnossa.

Mutta enemmän minua mietitytti siinä vaiheessa kun pääsin vessaan pesemään käsiäni ennen sitä puolimatkan yöpalaa. Hesburgeria palvelevassa miesten vessassa oli melkoinen määrä käytettyjen ehkäisyvälineiden pakkauksia. En sitten tiedä oliko jollakin miesparilla, heteroparilla tai ryhmällä ollut vessassa salainen sessio vai oliko joku vaan kiusallaan tyhjentänyt taskunsa pöydälle- siis vessassahan oli myös iso roskis mihin ne pakkausen pahvit ja suojamuovit olisi voinut laittaa huomiota keräämästä.

Niin ja muuten joku pölvästi oli käynyt sudittelemassa autonsa kiinni mun murskekasaani. On se nyt niin mielenkiintoinen paikka että sinne auraamattomalle ja valaisemattomalle tielle pitää väen vängällä ajaa, ajaan tampatulta sivuun ja käydä sit hakkaamassa jäisestä murskekasasta pyörien alle tavaraa että pääsee sieltä pois. Liekö sit ollut pahat mielessä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus