Moottoripyörämessuilla

  • licence27

Emma Kimiläinen vastaan Amanda Harkimo. Alla oli ilmeisesti sähköllä toimivat moottoripyörät ja rata messukeskuksen sisällä.

En sit yhtään tiedä kuinka nopeasti se rata on sillä pyörällä kierrettävissä tai sattuiko Harkimolle joku virhe matkan varrella, mutta kyllä se Kimiläinen melkoisen eron yhdellä kierroksella teki. Tuskin olisin tunnistanut kumpaakaan messuyleisön joukosta.

Tuskin olisin ilman useampaa harjoituskierrosta pysynyt edes Harkimon tahdissa. En tosin mitään laitetta edes yrittänyt käydä koeajamassa ja miksi olisinkaan kun tallissa on paria merkkiä ja vieläpä sitä toista montaa väriäkin.

Tänään tulikin pitkä kauppareissu. Niin pitkä että kaiketi kylmäketju on katkennut kun nimenomaan kaupan jälkeen matkalle osui messukeskus ja sielläkin useampi tunti vierähti.

Olihan siellä heinoja pyöriä, tehokkaita pyöriä ja sieltä hurjimmasta päästä Kawasakin osastolta mekaanisesti ahdettu H2.

Taas toisaalta välipalahetkellä kun sanoin että tarvis poiketa Wandamotorin osastolla en olisi ensimmäisenä arvannut mitä siellä on vastassa.

En tiedä mallin nimeä, enkä myöskään sitä kuka hänestä oli tehnyt päivän taideteoksen vartalomaalilla, mutta kyllä hieman harmitti kun siitä mallista, seurueen nuorimmaisesta ja itsestäni napattu kuva ei koskaan mennyt perille vastauksena etelänlomaterveisiin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus