Hiljainen on kassajono

  • licence27

Tuntuuko että viereinen jono liikkuu nopeammin tai meneekö kassa kiinni juurikin sinun edestäsi- tai tuntuuko joskus että kassa lähtee seuraamaan sinua. Oltuani toisessa kaupassa ja käytyäni tankkaamassa työauton piti vielä ajaa pikaisesti ruokakauppaan. En nähnyt kasvoja, en nähnyt sivuprofiilia, matkaa oli kymmeniä metrejä, mutta alkoi tuntua siltä että minua olisi oikeasti seurattu seuraavaan kauppaan.

Koskapa kassajono oli niin karmean pitkä niin kävi ilmi että kyseessä oli puhdas lakisääteinen sattuma, eli ruokatunti. Tästä viisastuneena voisi tehdä seuraavasti: pyytää sitä kassaneitiä olemaan seuraamatta ja tarjoutua tarjomaan lounas siinä seuraavassa rakennuksessa. Jono oli jopa niin pitkä että etuilla halunnut eläkeikäinen mieskin tunki mukaan keskusteluun ja meinasi jäädä mehut ostamatta.

Viereinen jono liikkui nopeammin ja avointen kassojen määrä nousi kahdesta neljään juurikin silloin kun pääsin liukuhihnan viereen.

Kaupassa ei tarvi huutaa, ei tarvi keskustella vieraiden ihmisten kanssa, mutta kohteliasta on sentään tervehtiä ja tuntuuhan se aika hitaassa jonossa jutellen nopeammin menevän kuin mykkänä kyräillen.

Huomenna tarvis saada jotain näkyvää aikaiseksi. Ahdasta tulee olemaan ja kuormaaminen hidasta.

Päivän päätteeksi 6,5 km lenkki.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus