Kosketushäiriöitä

  • licence27

Moni mies tykkää tunkea vehjettään ahtaaseen rakoon. Minä en tykkää ajaa kaivurilla juuri ja juuri koneen mentävässä tilassa. Työmaan naapuri ihmettelikin millä ihmeellä meinataan saada ylijäämämaat pois. Jos koko päivänä saa kolme täyttä kuormaa tehtyä niin ei siinä ainakaan voi hätäilystä syyttää. Autotallin kattokin suojattiin kestopeitteillä että pahoista paikoista sen kolmannen kohdan pääsi laittamaan kuormaan tallin katon yli.

Liekö sit kolvin käyttö liian vaativaa tai kutistesukka liian kallista kun kuitenkin asennetaan kiinteitä lisävarusteita maahantuojalla.

Ihmettelin kun auton lämmityslaitteen puhallin ei pyörinyt, viime vuonna Kobelcossa taas jäi pyörimään vaikka otti avaimen pois virtalukosta.

Autossa oli kumpikin puhaltimelle menevä sähköjohto heikolla kontaktilla kiinni eikä muu auttanut kuin purkaa liitokset ja tehdä ne uudestaan. Alkuperäisissä liitoksissa ei vikoja ollut. Vaikka vika korjaantuikin suht pienellä työllä sen etsintä ja konsolin purku vei aikaa. Vie aikaa vielä huomennakin kun täytyy yrittää saada myös takakajarit soimaan. Nyt kun on karvalakkimallin mankka ja huippumallin jäljiltä 3 paria linjapiuhoja jää monta johdinta käyttämättä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus