Hiontaa ja kittausta

  • licence27

Pintakäsittely ei ole mun jutuni. Se nähtiin taas tänään. Kitin levitys meni ihan ok ja eka konehiontakin. Sit erehdyin laittamaan maalia pintaan että ei alkaisi kerätä ruostetta pintaan. Se oli virhe. Olisi pitänyt ensin suoritta koemaalaus jossa on sekä kittiä, pohjamaalia ja pintaa. Siinä vaiheesa kun pintaväri osoittautui epäkelvoksi meni pinta ihan paskaksi = ei yhteensopiva pohjavärin kanssa.

Ei auttanut muu kuin poistaa maali ja koittaa uudestaan eri aineilla. No nyt meni osa pinnasta ihan ok, mutta muutamin paikoin maali meni ryttyyn, eikä tarttunut kiinni pohjaan. Kittikin loppui ja piti käydä kauppareissu. Kaupassa - no sanotaan vaikka että bodyguard puhelin ei tällä kertaa keskeyttänyt maalausvinkkien kyselyä keltakyntiseltä naiselta. Samalla reissulla nostin suoja-ainehyllyä kun toinen sen kaupan myyjä vaihtoi hyllynkannattimen.

Mitä sitten tapahtui kun piti ruveta kittaamaan: Puhelin soi, kuorma-auto viljalastissa ojassa ja tarvii apua. Traktori käyntiin reipas lasti ketjua mukaan ja menoksi.

Näin jälkikäteen ajatellen tuohonkin hommaan voisi olla traktoriin hyvä olla työkalu- siis sellainen puomi että kestää nostaa nostolaittella täydellä voimalla ja vetää. Nyt ei pito riittänyt joten piti hakea kaivuri. Sillä se tuli kuormurikin ylös kun oli ensin lasti purettu. Aikaa vaan meni tolkuttoman kauan. Sen keikan aikana oli puhelin käynyt kuumana ja lounas meni lautaselle kello 22.30 ja vasta sitten pääsi kittaamaan. Maasturi on aika masentava näky ja ny ainakin tietää ettei noita levikkeitä yksin paikoilleen saa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus