Kylmät putkitalkoot

  • licence27

Ei kotoruuilla liho, mutta päivän talkooaterialla kyllä.

Oli siis talkooohjelmassa maalämpöputken levitystä. Eilen haukoin henkeäni kun näin sen kelan. Oli ennakkotieto että 400 metriä ja 32 mm, mutta vastassa olikin 500 metriä ja 40 mm putkea. Putkifirma ei luvannut ollenkaan ruveta sitä levittämään kun kuulemman menee ryttyyn ja täytyy tehdä jatkoja...

Kelanlevitin oli sille kelalle liian pieni joten viime yönä tein sitten vähän ylimääräistä talkootyötä. Se kannatti, koska putki oli levällään vajaassa tunnissa siitä hetkestä kun kelan siteet katkottiin.

Lopputuloksena oli että talkoiden päätteeksi aterioitiin huolella ja emännät harmittelivat kuinka lihakeitto ei kerinnyt ihan kunnolla hautua. Siihen sitten vielä parit jälkiruuat ja päälle maha oli täynnä ennen konditorian tekemää täytekakkua.

Kun putki oli onnellisesti maassa soi puhelin ja tuli aurauskeikka. Se ei taas hyvin lähtenyt käyntiin kun ensimmäisessä vedossa perälevy kohtasi tukimuurin kulman ja perälevy voitti eli pintarappaus rapisi.

Aikaa meni tolkuttomasti.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus