Hukattu perjantai

  • licence27

Jos päivässä on ollut jotain hyvää niin ainakaan se ei mennyt suunnitelman mukaisesti. Oli siis tarkoitus avata yhden autokatoksen pohja, salaojittaa se suodatinkankaan päälle ja jos aikaa jää käydä hyvän sään aikana poraamassa pari reikää paineilmaporalla.

Toisin kuitenkin kävi ja löysin itseni valokuvauskielto + vaikenemisvelvollisuusalueelta. Ei se homma suuri ollut, mutta olisi sen ehkä voinut siirtää mieluummin ajalle loppiaisen jälkeen.

Autokatos ei siis edistynyt kuin yhden poistetun kannon verran ja senkin repiminen tapahtui tyystin keinovalossa.

Illalla ajoin kaupungin suuntaan ilmeisesti 3- sarjan BMW:n perässä. Ei se uusi ollut vaikka kiihtyvyyttä olikin vielä jäljellä. Ei tehnyt mieli ajaa sen öljyruiskun perässä, tai siis sopivalla etäisyydellä tasanopeudella OK, mutta ilmeisesti kiihdyttäessä öljyä meni niin paljon pakariin saakka ettei mahdolliset katalysaattoritkaan ehtineen polttamaan kunnolla.

Sitten taas näitä järjen riemuvoittoja: On tyhjä akku- no mitäpä sille yleensä tehdään=koitetaan ladata. En kerro kuka, mutta sanotaan nyt vaikka että päivän idiootti oli taas loistanut ja pistänyt boosterin starttiaesennolle ja sitten mennyt viemään jatkoroikan toisen pään seinään. No tietysti boosteri oli ylikuormittunut ja sulake palanut. Järkevä ihminen vaihtaa tilalle uuden sulakkeen- vaan ei idiootti. Laittoi tilalle rautalankaa ja väitti ihan poskettomia. Ettei muka löytänyt varasulakkeita. Siis sulakkeita joille oli ja on edelleenkin oma varastopaikkansa silmän korkeudella ja laatikko on jopa merkattu kolmesta suunnasta niin isoilla kirjaimilla kuin laatikkoon mahtuu.

Sitten kun on yksi oviaukko minkä edessä on tunkki ja muutama harkko, sekä edelleen rikkinäinen tunnistevalaisin seinällä=pimeää- minkä helvetin takia pitää tunkea itsensä sinne kompuroimaan kun kaikki muut suunnat mukaanlukien nelimetrinen valaistu oviaukko ovat tyhjinä. Onko se vaan miehen pyrkimys löytää ahtain rako mihin vaan pääsee tunkeutumaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus