Hukka-ajo

  • licence27

Tämä on nyt sinulle kaunis nainen kiharine hiuksinesi, joka meinasit tänään ruveta itkemään: Älä itke ainakaan yksin, tai itke vaan jos se helpottaa ja jos olet sinkku niin lainaan kyllä olkapäätäni vaikka hyvinkin pitkäksi aikaa.

Ymmärrän täysin kuinka turhauttava työpäivä voi olla silloin kun tuntuu että kaikki se vaiva on kokolailla turhaa työtä. Ymmärrän varsinkin tämän viikon perusteella kun niin monta asiaa on jo ehtinyt mennä pieleen muden toimesta ja minun on täytynyt sit auttaa niiden paikkaamisessa.

Hukka ajolla EN tarkoita tällä kertaa enduroa vaan eilistä päivää ja perjantaita. Informaatiokatkos tai ehkä siis lähinnä sen puute aiheutti turhia kilometrejä ja nyt on sit ihan rehellisesti unohtunut käydä kaupassa ja huomenna syödään siis jääkaappi tyhjäksi.

Toisaalta tässä päivässä oli jotain hyvääkin. Asteen keikkaa seurasi aika tarkkaan laskettuna lähes 40 kaunista naista. Tilaa olisi ollut vielä vaikka kuinka ja paljon, mutta kaikkihan eivät tietenkään tuosta musiikista pidä. En osaa sanoa pidänkö minäkään mitenkään erityisesti, mutta ainakin tällä kertaa tekniikka oli kunnossa, musiikki kuulosti musiikilta ja sanoista sai selvää.

Lisäksi täytyy sanoa että väki osasi käyttäytyä kokolailla ihmisiksi vaikka lavalla taisikin olla Apinalauma.

Jos aikuinen alkaa vanhetessaan taas palata lapsen tasolle, lelut tietysti kalliimpia ja leikkikaverit vanhempia, niin onko nelivuotiaankin silmin olemassa sellainen asia kuin romu tai romua?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus