Puoliperämetsässä

  • licence27

Minun hommani ei ole kirjoittaa tisseistä. Erehdyin kuitenkin kommentoimaan aihetta. Seiskan lukeminen tai BB:n katselu eivät kuulu mun päivä, viikko tai kuukausiohjelmaani, joten täytyy puhua vain omista ja omien tuttavien kokemuksista.

Itsellänihän ei ole yhtään tatuointia, lävistystä tai selällistä kuppausarpia- (terveisiä vaan sille kuppauskirveen heiluttajalle), eikä mitään implantteja. Varmaan toissa vuonna tapailin naista jonka harras toive oli saada rahat kasaan kauneusleikkaukseen. Kun sitten ensimmäinen operaatio oli ohi ja komplikaatioista selvitty oli toivomuslistalla isommat rinnat. En millään voinut sitä ymmärtää, koska rinnat olivat jo siinä vaiheessa suuret ja kauniit, puhumattakaan näppituntumasta.

Kun ei ole tapana valehdella niin sanoin ihan rehellisesti että ""e on hukkaan heitettyä rahaa jos et meinaa ruveta pornotähdeksi. Varmaan joku tisseistä pitävä mies tai nainen on kanssasi samaa mieltä, mutta mielestäni kun olet laihduttanut itsesi noin hoikaksi ja haluat kaunistaa itseäsi mahdollisimman paljon niin ensimmäisenä pistää silmään se mitä on leuan alla."

Rehellisyyshän ei tietenkään kannata kun puhutaan naisen ulkonäöstä?

Lähin esimieheni oli ostanut tyttöystävälleen silikonit. Ero heille kuitenkin koitti. Ehkä se uusi ulkonäkö sitten viehättikin muita miehiä liikaa ja siitä seurasi mustasukkaisuutta.

Kovuuden, komeuden tai kauneuden mittaaminen on ihan eri juttu kuin laittaa perunoita puntariin tai nestettä mittalasiin. En rinnastaisi kauneusleikkausta kuntosalilla käymiseen vaikka niistä kumpikin muokkaa ihmisen ulkonäköä ja mömmöillä tai muuten väärin / liioitellusti tehtynä se kuntosali voi olla vähintäänkin leikkauspöydälle johtavan vaarallinen.

Jos ihminen käy lenkillä tai kuntosalilla tai harrastaa muuten liikuntaa niin muutos on silloin kiinni siitä ihmisen omasta toiminnasta, geeneistä ja siitä mitä menee suusta sisään ja takapuolesta ulos. Leikkuupöydältä saadaan sellainen pikavoitto, jonka saavuttaminen liikkumalla, syömällä, juomalla, nukkumalla, synnyttämällä, imettämällä voi olla mahdotonta ja onkin jo tarkoitus on saada kuppikoko pienestä A 75:sta jonnekin. D:n tuntumaan.

Jos tätä nyt ylipäätään kukaan nainen lukee, varsinkin sellainen jolla ei ole ennen leikkuupöytävisiittiä rintoja ollut niin olen minäkin sellaisen tavannut ja varvas varvasta vasten nukkunut. Jostain kumman syystä hän kuitenkin onnistui valitsemaan puutteeseensa seurueesta sen miehen jolla oli kovat puheet naisten kaatamisestä- mieskuntoa vaan uupui- , eikä ketään meistä meistä joilla olisi ollut erektio jo niiden pientenkin nypyköiden näkemisestä.

Se nypyköistä ja typyköistä. Perkele kyllä meinasi olla hermot piukassa tänään. Lähdin hakemaan rasvaputkiin osia ja poikkesin työmaalla, ihan vaan nähdäkseni koska pääsen täyttämään. Muuraus oli hyvin käynnissä, mutta ne perkeleet oli vetäneet linjalangan takaseinällä 75 mm pieleen= jos en olisi sitä huomannut niin siellä olisi huomenna aamulla sellainen salmiakki että siihen ei ihan pienellä moottorisahauksella elementtejä laiteta.

Syy oli se että langat purettiin täytevalujen tieltä ja nyt kun olivat vetäneet ne uusiksi puuttui yhdestä kohtaa laudasta pituutta. Näin ollen lanka oli kyllä oikeassa raossa, mutta väärällä korkeudella ja näin ollen myös sen 75 mm pielessä lyhyellä seinällä. Jos sen olisi lukinnut paikalleen ja hakenut siitä ristimitalla etuseinän paikalleen olisi toinen etunurkka ollut reippaasti anturoiden ulkopuolella. En ole mikään harkkomuurauksen spesialisti, mutta mielestäni myös pystysaumat kuuluu muurata. Eihän se perkele muuten ole kuin tasoitteen varassa ja muurahaisilla sun muilla ötököillä on rajattomasti esteettömiä reittejä lattiaeristeiden alle.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus