Huollon tarvetta

  • licence27

Päivän pahin uutinen tuli päivän päätteeksi. Kaupunkikohteessa naapuri oli saanut päähänsä valittaa. On kyse puun ja kuoren väliin punkemisesta kun pienellä tontilla lähdetään lisärakennusta tekemään. Kellarit ja luolat on asia erikseen, mutta en tuossa paikassa olisi suostunut lattiaa laskemaan yhtään alemmas. Olkoonkin että autotallin lattia tulee olemaan kadun pintaa ylempänä, mutta myös talon lattiaa alempana. Samoin katon harja tulee olemaan alempana kuin talon harjakorkeus.

Ymmärrän että rakennus tulee jonkun aikaa päivästä jotain ilmansuuntaa varjostamaan, mutta en sitä miksi valittaa tässä vaiheessa kun ovat kuitenkin lupakuvat etukäteen nähneet ja antaneet rakentamiseen suostumuksensa.

Tuolla mallilla se kuitenkin istuu maisemaan ja sitä voi käyttää ilman pelkoa että sulamisvesiä puskee oviaukosta sisään keväällä.

Kun koneella on takana vuosia ja tuhansia kilometrejä, kymmeniä työmaita ja renkaistakin jo reilu puolet kulutuspinnasta kadonnut maan tomuun on aika taas pistää pesuri laulamaan ja tilata huolto. Siihen menee kolmisen viikkoa, ja sitä ennen varmaan ehtii tulla kymmeniä käyttötuntejakin.

En siis rupea aukomaan venttiilikoppaa ja säätämään venttiilejä, en vaikka olen senkin homman tehnyt 8 venttiiliselle Imu pako pako imu imu pako pako imu, vaikka opettaja ensin väittikin tasan päin vastoin. Sytysjärjestys 1342 tai 1243 nykyään kai muitakin.

Sitä ennen pitäisi karsia muutama käyttäjäperäinen pikkuvika: Radio hiljenee, koska liitosjohdon lukituskieli ei pidä, polttimoita kolmea kokoa joista yksikään ei ole ajovalo ja ehkä tihkuva napa. Sit täytyis koittaa paikallistaa yksi pudonnut keruuputki.

Peräöljyjen osalta olen kahden vaiheilla- ne saa kyllä vaihdettua itse ja imusiivilänkin varmasti puhdistettua, mutta se on paskamainen homma ja siinä on helppo mokata+ moka voi maksaa ympäristövahingon ohella vaihdelaatikon.

Etunapa tihkuu hieman. Se ei ole mikään yllätys kun ottaa huomioon montako kilometriä painavaa hiekoituskauhaa on etukuormaimen päässä kannettu.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus