Voi sitä riemua

  • licence27

En ole koskaan nähnyt kauniin naisen olevan niin innoissaan muutaman hedelmän pussista kuin tänään. Joko ei ollut ylipäätään saanut tuoreita hedelmiä pitkään aikaan tai sitten vaan hinta oli ollut esteenä tähän päivään asti.

Piristävää vaihtelua kun aika monesti siinäkin kaupassa muilta kuin kassalta on turha odottaa minkäänlaista hymyn tynkää.

"Sellistä löytyi alaston nainen" oli lööpissä- no pahempihan olisi ollut jos selli olisi ollut tyhjä. Uutiskynnys ilmeisesti ylittyi, koska sellissä oli ilmeisesti myös selliin kuuluva miesvanki...

No vangeilla on tarpeensa samoin kuin kaikilla muillakin ihmisillä ja jos joku haluaa samaan selliin vapaaehtoisesti niin onko kyseessä sisäänpako, kuten yhdessä ikivanhassa Lucky Lukessa.

Itsekin poliisiaseman yläkerrassa asuneena joskus mietin mitäköhän kaikkea alakerran selliosastolla on vuosikymmenten saatossa tapahtunut. En silti oikein jaksa uskoa että sinne olisi kukaan vapaaehtoisesti mennyt hoitamaaan tyttöystävän velvollisuuksia. Toisaalta kun ottaa huomioon kyseisen maan korruptiolukemat ja ihmiskauppauutiset on joku toki saattanut sielläkin päästä ajatuksista tekoihin.

Hiljentymisen sijaan tuli lisätöitä. Lähestulkoon täydellisellä ajoituksella perkasin tienvieriojat ja seuraavassa kohteessa onkin sillä suunnalla täysi puusto päällä.

3 kommenttia

Franny_Berry

1.11.2013 17:31

Frannyyn iski kyselykausi:

Oletko sitten nähnyt ruman naisen joskus olevan innoissaan hedelmäpussista? Jos, niin mikä ero siinä on vs kauniiseen naiseen? Onko ilo jotenkin kauniimpaa, jos sen ilmentäjäkin on kaunis? Josta voisi vielä johtaa: Onko ruman naisen ilo ällön näköistä?

Käsitin juoruista (en lukenut itse juttua, paskamedia ei oikein kiinnosta), että sellissä ollut lady oli oikea Lady eli Domina. Eikös silloin juuri olisikin loogista se, että selliympäristö on mitä parhain paikka tällaisille leikeille? Ja luuletko oikeasti, että joku menee pakosta vangin luo vierailulle? Eiköhän se ole kohtuullisen vapaaehtoista... tai ainakin itse olen mennyt aivan vapaaehtoisesti ;)

Kiitos ja anteeksi! :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

licence27

1.11.2013 19:30

Tuota täytyy oikein miettiä- mutta joo olen siis nähnyt ruman naisen olevan innoissaan monestakin asiasta. Olen myös nähnyt naisen olevan innoissaan pelkästä hedelmäpussista kun oli viimein päässyt muovipusseista eroon. Niin ja voi sitä riemua kun nainen söi ensimmäisen sitrushedelmän allergian hävittyä aikuisiällä- minun silmissäni hänkin oli kaunis, mutta ei likikään noin innoissaan.

Ruman naisen ilo ällön näköistä... Kyllä se on ainakin silloin jonkun mielestä ollut kun se nainen karkoitettiin Englannissa naisten alusvaateosastolta juuri kun oli löytänyt mieleisään alusvaatteita. Henkilökunta luuli siis mieheksi. Sit meillä oli Kosovossa naapuri- kyllä se hymy niin kauhea oli että Uuno Turhapuron hammasrivistökin näytti kauniilta. Mut noin ylipäänsä ilo / riemu / innostus yleensä kaunistaa naista. Mikä tai kuka sitten kenellekin on ruma ja mikä tai kuka kaunis.

Vaikka olenkin ollut vankilaa vastapäätä töissä niin en ole käynyt paitsi vankilamuseossa. Luulen että monikin menee pakosta, olosuhteiden pakosta, henkisestä pakosta tai taloudellisesta pakosta. Valtaosa varmaan ihan vapaaehtoisesti.

Jos nyt sitten oli kyseessä palkattu domina, eikä vangin oma tyttöystävä niin voi olla ollutkin pakko. Siis pakko yrittää pitää se sessio sellaiseen aikaan kun ei ole vartija ovella ja pakko että saa rahansa. Vapaaehtoistyötä kenties. En ole ollut paikalla, enkä tiedä teon tarkkaa motiivia, mutta jos se nainen lähti äitinsä punaisella Hyundai Ponyllä sieltä vankilalta olet tarkalleen oikeassa leikkipaikan erinomaisuudesta.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus