Hyllyt tyhjiksi

  • licence27

Onnistuin hävittämään alkuperäisen tekstin. Jostain syystä se ei yllätä kun ostin kahdesta kaupasta niiden viimeiset laakeriyksiköt ja siellä jalkimmäisessä kaupassa olin hetken varma lompakon hukkaamisesta.

Olin vailla talvisia työvaatteita ja niitä oli, mutta sen verran korkealla että päädyin toiseen päähän kauppaa. Kun sitten kauniisti hymyilevä myyjä saapui hyllyjen välistä kysyin olisiko vapaaehtoisia kiipemään hyllyyn ja sit tietysti infosin mitä olin vailla ja mitä kokoa.

Myyjä teki parhaansa, mutta ei hänkään yltänyt edes tikkailla, toinen myyjä apuun, pidemmät tikkaat ja tartuntakoukku, eikä löytynyt oikeaa kokoa. Olisikin ollut liian helppoa jos olisi saanut ihan sovittamatta, mutta mikäs tuossa oli sovitellessa. Sen verran siinä aikaa vierähti että joko joutui pihalla odottamaan kaasupullon vaihtoa toiseen kuulutukseen asti.

Tuuletushatut ovat viimein paikoillaan imeytyskentän päässä ja lavettireissukin meni ihan ok. Täytyy vaan muistaa tarkkailla planeetapyörästöjen öljytilannetta- oli vanteeseen ilmestynyt musta läikkä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus