Ett sex sex ___

  • licence27

Jos olisit mies ja saisit naiselta julkisella paikalla lapun tuollaisella tekstillä- miten sen tulkitsisit vai onko siinä enää mitään tulkittavaa? Ainakin minun eka ajatukseni että onkohan tuo tarkoitettu vitsiksi, vihjeeksi vai oliko kyseessä sittenkin vain puhdas sattuma. Valitettavasti tuon vihjailevan lappusen antaja ei ollut sanani sekoittava kaupan neiti, eikä läheisen konttorin nuorempi lakinainen.

Minä ainakin meinasin vuorollani ruveta nauramaan ja totesinkin että jos olisit "poikamiestyttö" niin

Nainen taisi sitäpaitsi olla naimissa ja varmaan joku muukin on moisen lappusen käteensä saanut tai sellaisen missä on teksti "ÅTTA ÅTTA SJU SEX".

Siinä olikin päivän hauskin anti. Aamulla heräsin siihen kun puhelin soi. Samassa mäessä kuin lauantaina paku oli kuulemma joku mersu jumissa- ei se mikään MB ollut vaan se samainen auto jonka turhanpäiväistä ohitusta joku aika sitten kuvasin muistaakseni sanalla idioottiautoilu. Siitä samasta mäestä meni sujuvasti eläkeikäinen kesärenkaineen, Transporter Syncro talvirenkailla vetäen perässään kompressorivaunua ja eilen minäkin takavedolla kesärenkailla. Sitten kun oma vuoro tuli niin mäen alla oli ensin skoda, sitten se vähän kalliimpi auto melkein ojassa.

En minäkään ihan loppuun asti ajatellut kun lähdin naapureiden perässä mäkeä kiipeämään. En ottanut huomioon kuinka paljon olivat noita kahta autoa pujotelleessaan joutuneet hidastamaan ja lopulta heidänkin vauhtinsa loppui. Onkin eka kerta kun olen tuossa mäessä ohittanut oikealta ja vieläpä kaksi jumiutunutta autoa. Homma on vaan sama kuin lauantainakin eli se on kilapailevan firman hoitoaluetta tai siis hoitamatonta aluetta sieltä saakka. Turhaa minä sinne lähden hiekkaa kylvämään tai liukastelemaan. Paskempi juttu monelle ja kiitokset vaan taas kilpailuttamisesta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus