Hyvää matkaa korjaamolle

  • licence27

17.6 edelläni tötöili MB. Tänään sitten selvittyäni paalainkäärinyhdistelmän korjaamisesta ja rautakaupasta oli vuorossa BMW. No en tietenkään nähnyt mikä valo sille paloi, enkä myöskään kahden edessä menneen auton läpi nähnyt paloiko sille vihreä valo kun risteykseen lähti. Sen verran ehdin nähdä että edeltäni lähti Nissan Micra vihreillä liikkeelle, eikä siis mitenkään erityisen rivakasti. Samoin lähti koko viereisen kaista jono ja sitten se BMW:n oikea kylki oli Micran edessä, micra päin BMW:n kylkeä, Bemariin syttyi hätävilkut ja Nissanin kuski ajoi autonsa kaiteen viereen pois tieltä.

Noinhan sitä on hyvä juhlistaa eväidenhakureissua. Liekö sitten jomman kumman auton matkustaja ollut silä välin Tiiriössä kaupassa, koska ruokaostoksille päästyäni siellä naismyyjä teki ostoskärryn kanssa käänteistä ostoskierrosta, eli palautti kärrystä tavaroita hyllyille.

Jos liikennevalot toimivat normaalisti niin BMW:n on täytynyt tulla risteykseen päin punaisia valoja ja jos valo ei ole palanut ollenkaan on vika silti bemarin kuskissa, koska oikealta tuleva ajaa ensin, vastaantulijoden kaistan yli kääntyvä väistää suoraan ajavaa, enkä usko että Micra olisi ehtinyt kiihtyä ylinopeuteen. Micran kuski ehti tajuta tilanteen ja jarruttaa, mutta en tiedä mitä BMW:n kuski teki tai ajatteli.

Varmaankin sakkoja näköpiirissä ja Autokeskuksen korjaamolle töitä- tai AVK:lle.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus